Koncz Zsuzsa-Tour 2019

Koncz Zsuzsa-Tour 2019

Galéria

Koncz Zsuzsa-Tour 2019

KONCZ ZSUZSA so skupinou, 3.12.2019

Koncert v MsKS Galanta

S veľkým koncertným programom sa po štyroch

rokoch vracia do Galanty maďarská spevácka legenda KONCZ ZSUZSA. Slávnu speváčku / kamarátku Heleny Vondráčkovej/ ktorá sa po rozbehnutí svojej hviezdnej kariéry presadila aj za hranicami rodného Maďarska netreba veľmi predstavovať ani jej slovenským priaznivcom

Svoju kariéru odštartovala pred takmer 60 rokmi v dnes už kultovej Omege. Od roku 1969, keď vydala debutový album "Volt egyszer egy lány" jej na konte pribudlo takmer 50 albumov vydaných nielen Maďarsku, ale aj v zahraničí a hity ako "Mama kérlek meséld el nekem"," Ha én rózsa volnék", "Valahol egy lány", "Rohan az idő", "Kis herceg" a mnoho ďalších očarili celé generácie fanúšikov.

S akými skladbami príde do Galanty? „Konkrétne albumy, ani skladby by som nerada prezrádzala, nech je to naozaj prekvapenie. Môžem ale povedať, že to nebude tradičný koncert. Nie náhodou som si vybrala za motto koncertu pieseň od Jánosa Bródyho " Így volt szép" - v preklade "Bolo to takto pekne".

Ako napovedá jej názov, výber skladieb bude akousi rekapituláciou mojej kariéry. Zaznie viac starších vecí ako tradične. Časť z nich dostala priestor, lebo majú čo povedať aj v dnešnej dobe a časť preto, že sú jednoducho pekné a sama ich mám veľmi rada. Samozrejme odznejú aj skladby z najnovšieho albumy a obľúbené piesne mojich fanúšikov."

Vstupné 23 €.

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 3. december 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.