Ne most drágám !

Ne most drágám !

Galéria

Ne most drágám!

MsKS Galanta Vás pozýva na komédiu Ne most drágám!,komédia v dvoch dejstvách.

Láska trojuholníky, norky kabáty, dámy s neúplným oblečením, šaty lietajúce z okna, úplná absurdita. Všetko v najštýlovejšom kaderníckom salóne v Londýne, len pre bezmračnú zábavu!

Jeden z majiteľov drahého salónu, neslávny Gilbert, sa pripravuje dobyť svoj život bez manželky. Od samého začiatku však plán veľkého plánu do neho vkladá piesočnaté zrná: strašidelní milenci, kožušiny z minulého storočia, vracajúca sa žena, ale dokonca aj opilý kapitán fregaty je na ceste nádejného cudzoložstva.

Uprostred týchto udalostí nemôže obchodný partner Gilberta, nekonečne úprimný Arnold, sledovať rastúci milostný pomer, dámy v skrini a manželov, ktorí hľadajú partnera. Hladiny testosterónu stúpajú, londýnska dopravná spoločnosť si stále viac a viac dámske spodné prádlo, Gilbert prichádza s nezmyselnými nápadmi, pretože sa nezastaviteľne posunujeme až do konca!

Komediálny majster komédie Ray Cooney tiež nešetrí plienky divákov. Dlho budete mať nezabudnuteľný zážitok, ktorý dnes večer strávite v No Now, Honey! team.

4.2.2020. V divadelnej sále MsKS,vstupné 14 €.Začiatok predstavenia 19:00 hod

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2020
Dátum lokálnej premiéry: 4. február 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.