Hybridné telo 4D

Hybridné telo 4D

Galéria

Produkcia galantského umeleckého centra 4D Gallery

Tohtoročnú sezónu výstavnej činnosti v Renesančnom kaštieli otvorí produkcia

galantského umeleckého centra 4D Gallery. Výstava s názvom Hybridné telo 4D predstavuje výber interiérových sôch od hosťujúcich rezidenčných a domácich umelcov : Kristína Bukovčáková, Ľudmila Hrachovinová, Markéta Jáchimová, Martin Kochan, Imrich Kovács, Jaroslav Kyša, Csilla Nagy, Martin Špirec, Zuzana Sabová, Ladislav Sabo.

Pojem hybridné telo tu vyjadruje badateľný záujem umelcov o novú autorskú definíciu figurálnej tvorby.

„Príďte sa vytrhnúť z každodennej reality a prekvapiť sa magickými inštaláciami, ako napríklad magnetickou levitujúcou hlavou, objektami vystupujúcimi z obrazov, zhmotnenými mýtickými tvormi ..“

Okrem toho bude možné vidieť nové uchopenie stálej expozície meštianskej bytovej kultúry , ktorá sa stane kontrastným prostredím pre súčasné umenie. Hybridné telo zároveň predstavuje charakter 4D organizácie- dynamickú komunitu s neustálymi novými cieľmi, ktorá podporuje vznik veľkorozmerných sochárskych diel od umelcov, ktorí sami nemajú dostatočné technologické zázemie, taktiež expanduje priestorovo, od roku 2019 pôsobí aj v kaštieli v Moravanoch nad Váhom.

Výstava potrvá do 12.6.2021, návštevníci ju budú môcť vidieť pri dodržaní všetkých hygienických podmienok a aktuálnych opatrení.

Otváracie hodiny : Utorok – Piatok 9:00 – 17:00

Sobota 13.00 – 17.00

Nedeľa, pond. zatvorené

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2021
Dátum lokálnej premiéry: 7. máj 2021

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.