Made in Hungária - maďarský muzikál

Made in Hungária - maďarský muzikál

Galéria

Made in Hungária - maďarský muzikál

Kedves színházlátogató, Tisztelt Közönség !

Szeretettel meghívunk mindjájatokat 2022. November 5.-én rendezendő Fenyő Miklós életét feldolgozó nagysikerű, közismert musical-re, amelyet a Magyarock Dalszínhaz hoz színpadra a Galántai művelődési házban 19.00 ó kezdettel.

Mindenkit sok-sok szeretettel várunk!

info: 0907734300

Jegy ára 15€

Fenyő-Tasnádi: MADE IN HUNGÁRIA (musical)

Leírás:

A Fenyő Miklós életét feldolgozó nagysikerű színházi darab közismert slágereivel, szellemes párbeszédeivel igazi legenda. Éppúgy, mint az előadásban megjelenő Hungária együttes. Hatvanas évek, rock and roll, utcabál... Több nem is kell a sikerhez, vagy igen? A Magyarock Dalszínház legnagyobb sikerű bemutatója, mely azóta is töretlen siker. Kiváló szórakozás lehet minden korosztály, de főleg a felnőttek számára.

Főbb szerepekben: Tihanyi Dániel, Mészáros Tamás, Kuczmann Ágnes, Vizeli Csaba, Budai Márton Zoltán, Ondrik János, Enyingi Zsófia, Tar Gabriella, Eszlári Judit, Gerdesits Ferenc, Másikné Vizeli Anita...

Időtartam: 130 perc (2 felvonás)

Helyszín: Galánta , Muvelodési kozpont, esztrád - terem

Jegy ára: 15 €

Milí návštevníci divadla!

Srdečne vás pozývame na maďarský muzikál Made in Hungária, ktorý sa uskutoční v MsKS v Galante dňa 05.11.2022.

Made in Hungaria je maďarský musical, ktorý napísali István Tasnádi, Miklós Fenyő. Javiskového muzikál sleduje život skupiny tínedžerov z Maďarska na konci 60. rokov, keď bola krajina pod komunistickou nadvládou.

Obsah:

Miki , ktorý je nútený vrátiť sa z Ameriky so svojimi rodičmi do komunistického Maďarska, prináša rebelský postoj, množstvo rockových nahrávok a ambíciu stať sa ďalším Jerrym Lee Lewisom . Dotkne sa starostu rodiny, súdruha Bigaliho a je nútený zahrať s Bigaliho synom nacionalistickú ľudovú pieseň v školskej talentovej šou. Jeho rockový výkon si získa každého a vykúpi ho spolu s jeho priateľmi a jeho dievčaťom.

Účinkujú: Tihanyi Dániel, Mészáros Tamás, Kuczmann Ágnes, Vizeli Csaba, Budai Márton Zoltán, Ondrik János, Enyingi Zsófia, Tar Gabriella, Eszlári Judit, Gerdesits Ferenc, Másikné Vizeli Anita...

05.11.2022 o 19:00 hod.MsKS/estrádna sála .Vstupné 15 €

Dĺžka podujatia: 130 minút

Dĺžka podujatia: 130 minút
Rok výroby: 2022
Dátum lokálnej premiéry: 5. november 2022

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.