Temné kecy 2019

Galéria

Temné kecy 2019

MsKS Galanta Vás pozýva na zábavný večer Temné kecy.Začiatok predstavenia o 19:00 hod.

15.4.2019.Vstupné 15€.

Miluješ sa zabávať tak, že si myslia, že si nesvojprávny? Tak si na správnom mieste. Temné Kecy totiž robia najtemnejší humor na scéne a to je to, čo chceš podporiť, tak si vyber nižšie, kde to máš najbližšie a veríme, že sa vidíme!

Temné Kecy PF 2019 TOUR - Galanta

15.04.2019 19:00

Mestské kultúrne stredisko Galanta, Mierové námestie 942/3, 924 01 Galanta

GALANTA A OKOLIE POZOR! Temné Kecy sú tu aj v novom roku s ich PF2019 Tour. Najdrsnejšia a najpredávanejšia stand-up comedy show na Slovensku a ich premiérový program, ktorý sa rozhodne oplatí vidieť.

Budú v ňom preberať všetky tabuizované témy zo života o ktorých iní mlčia. Povedia To za Ťeba nahlas, bez servítky a garantujú, že sa pri tom skvele zabavíš.

Baviť Ťa budú v zostave

Ivo "Ladižo" Ladižinský

Jerry "Veľmajster" Szabó

Heňo

Tešíme sa na Vás a nakoľko je veľký záujem o toto podujatie odporúčame kupovať lístky v predstihu pretože pár dní pred akciou býva vačšinou vypredané a KAPACITA JE OBMEDZENÁ :)

Cena lístkov sa bude postupne zvyšovať.

Zľavy:

ZŤP vozičkár - vstup ZDARMA

PODPORTE NÁS KÚPOU ŠTÝLOVÉHO OBLEČENIAwww.merch.sk/temnekecy

Web - www.temnekecy.sk

Facebook - www.facebook.com/temnekecy

Instagram - www.instagram.com/temnekecy

Všetky vyrozprávané príbehy a spomínané osoby v TK ,sú fiktívne a nezobrazujú skutočné osoby a ani udalosti! TK sú divadelné predstavenie s výrazným umeleckým posunom a štylizáciou!

Zmena programu a účinkujúcich je vyhradená.

Predpredaj.sk vám umožňuje online nákup vstupeniek na rôzne hudobné, kultúrne, športové a iné podujatia. Vybrať si môžete aj zo širokej ponuky kurzov, adrenalínových zážitkov, výrobkov a služieb. Nezabúdame ani na najmenších, pre ktorých máme v ponuke detské tábory a zaujímavé akcie.

Po zrealizovaní platby si môžete vaše vstupenky vytlačiť. Vstupenky si môžete zakúpiť aj na niektorom z našich predajných miest.

Dĺžka podujatia: 90 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 15. apríl 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.