A PADLÁS - Magyarock Dalszínház musicalje

A PADLÁS - Magyarock Dalszínház musicalje

Galéria

A PADLÁS - Magyarock Dalszínház musicalje

V piatok, 24.3. 2023 o 19.00 hod. v estrádnej sále DK v Galante uvidia diváci jedinečný maďarský muzikál Povala / A padlás z dielne známych autorov Gábora Pressera, Dusána Sztevanovitya a Pétera Horvátha, ktorý sa už vyše tridsať rokov teší veľkej obľube. V Galante ho uvidíme v podaní hercov Magyarock Dalszínház z Komárom. Divákov čakajú vynikajúce herecké výkony, výborná hudba, zaujímavá scéna – jedným slovom nezabudnuteľný zážitok. Vstupné: 16 € / predpredaj na ticketportal.sk a v pokladni MsKS v Galante.

Príbeh divadelného predstavenia je obohatený viacerými žánrami. Miešajú sa v ňom prvky sci-fi, krimi ale aj romantiky. Dej sa odohráva na povale, kde sa mladý vedec pokúša odhaliť tajné odkazy ďalekých planét. Spoločnosť mu robia duchovia rozprávkových postáv, na ktorých sa nejako pozabudlo. Na povale čakajú na Prievozníka, ktorý ich má preniesť do krajiny Spomienok. Prievozník z ďalekého sveta príde, len na nešťastie sa prevtelí do postavy gangstra. A to trošku zamotá situáciu na povale. Ide o rozprávkový príbeh pre všetky vekové kategórie, kde ako to v správnych rozprávkach už býva, dobro víťazí nad zlom.

A PADLÁS

2023. március 24-én, pénteken 19.00 órai kezdettel Presser Gábor – Sztevanovity Dusán – Horváth Péter: A padlás című nagy sikerű musicaljét láthatjuk a Galántai Kultúrház esztrádtermében. Belépő 16 euró. Jegyek a ticketportal.sk és a Kultúrház jegypénztárában kaphatók.

A történet több műfaj elemeivel gazdagított. Egy kicsit sci-fi, egy kicsit krimi, egy kicsit romantika. Egy fiatal tudós kísérletezik a padláson. Távoli, titokzatos bolygók üzenetét próbálja megfejteni, látogatói azonban nem földönkívüliek, hanem évszázadok óta bolyongó szellemek, akiket kifelejtettek a mesékből. Történetesen ők is erre a padlásra várják Révészt, aki elviszi őket az emlékezet országába. Révész meg is érkezik egy távoli világból, csakhogy egy gengszter testében landol, s ez kicsit megkavarja az eseményeket. „Félig mese, félig musical, kicsiknek és nagyoknak 9-től 99 éves korig.” – olvashatjuk a színházi ajánlóban. A darabot több mint harminc éve töretlen sikerrel játsszák . Galántán a Magyarock dalszínház előadásában kerül bemutatásra.

Mindenkit sok - sok szeretettel várunk!

Dĺžka podujatia: 120 minút
Rok výroby: 2023
Dátum lokálnej premiéry: 24. marec 2023

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.